Site Overlay

Jáááájjjjj

Ígértem egy rövid bejelentkezést a mai “elő-vizsga” után.

img_2210_masolata.JPG

Rendesen átnézték, átrázták, mérték amit kellett. Fékek jók, lengéscsillapítók jók, a hátsó stabilizátorok még átmenők, de hamarosan cserések (mivel a mindenkori célom a műszaki tökéletesség, így ez nem is lehet kérdés, hogy hamarosan cserélve is lesznek), viszont

a bal oldali belső kormányösszekötőm döglött ) :

Ha sikerül csütörtök délig túrnom egyet, akkor pénteken, de legkésőbb hétfőn rendszám lesz a gépen, ha nem, akkor csúszik a téma.

Illetve a melegindulással mégsem olyan jó a helyzet, mint gondoltam, bár továbbra is tény, hogy sokkal jobb, mint volt: hosszabb járatás, mozgatás után már nem indult újra, viszont viszonylag rövid pihenő után igen. Kilométer hiánya van úgy érzem, de megkapja, csak legyen már rendszám rajta, aztán irány az országút. Viszont még kicsit hidegebb volt, többször lefojtották, utána gond nélkül indult, nem floodolt be, ez meg mindenképp jó.

A CO is rendben, pedig ettől paráztam leginkább, a rengeteg premixolaj ellenére 2500-as fordulatszámon kb. nulla.

Ezen kívül a krattyogás, ami hallatszik, szerintük nem a kuplung, hanem a differenciálmű, ezt is meg kell majd nézni, mi az, illetve meghallgattatni valakivel, aki látott már ilyet az enyémen kívül is.

Jaés megjöttek az ebay-ről a csudálatos féktest matricáim, mert ez nagyon kell, és enélkül nem élet az élet. Nagyjából ez volt az egyetlen csicsa (a hidegfényű helyzetjelzőkön kívül) amit így első körben megengedtem magamnak, más szépítészetre nem engedélyeztem a költekezést.

10-et ígértek, 13 volt a csomagban, úgyhogy bármely méretet is használom fel, mindenképp jut egy szett “B”-nek, de lehet még “B2”-nek is ( :

img_2211_masolata.JPG

Szerző(k)

  • Büszke lányos apuka, alig 30+-osan is morgós suzukis papa, gépész, műszaki manegér, köcsög kerékpáros/rolleres, meg némileg rotardált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright © 2024 wankelblog.hu. All Rights Reserved. | SimClick by Catch Themes