Site Overlay

Hogyan vásároltam RX-8-at 1. rész – VIDEÓ

A mai rész azt meséli el, hogy hogyan vettem egy RX-8-at, miket néztünk meg rajta, és mikre kellet pluszban figyelni a vásárlásnál, valamint majd a használatnál. Szeretnénk folytatást is a jövőben, ahol majd olyanok mondják el, hogy ténylegesen mire kell figyelni, akik értenek is hozzá.

A videót barátommal, Járosi Robival forgattuk, és egyelőre még abban a fázisban vagyunk, hogy keressük a megfelelő technikai setupot. Mint az néhol látszik is, ez még nem állt össze, sajnos rengeteg vágóképet kukáznunk is kellett. De alakul a molekula 🙂 Volt drónunk, akciókameránk, valamint egy DJI Osmo, ami kicsit alulmúlta a várakozásainkat. Így abban állapodtunk meg, hogy a jól bevált DSLR-t fogjuk erőltetni. Sajnos Robit nem fogom tudni mindig előhúzi a kalapból, szóval lesznek minőségileg gyengébb és erősebb anyagok is a csatornán, de mindenképp jobbak, mint amik a múltban születtek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright © 2024 wankelblog.hu. All Rights Reserved. | SimClick by Catch Themes