Site Overlay

Wankel Workshop előjelentkezés

Érdekel a wankel szerelés? Szeretnél többet megtudni, mint a youtube-ról, ráadásul magyar nyelven? Szívesen megépítenéd a saját motorodat, de jól jönne, ha közben szakértő segítséget kapnál?

Akkor neked szól a wankel workshop!

Márk és Roland vezényletével és segítségével egy intenzív kurzus keretében szerezheted meg az alapokat, amikre építhetsz – sőt a végére még egy jó motorod is lehet!

Részletek – előzetesen

  • Tervezett időtartam: 1+1,5 nap
    • 1: nap szétszedés, előzetes minősítés
    • 1,5 nap (péntek délutántól szombat délutánig): építés
  • Tervezett időpont: nincs kitűzve, az érdeklődők számának és az alkatrészek beszerzési idejének függvényében fogjuk kitűzni
  • Helyszín: Örkény (az ország közepe)
  • Tervezett részvételi költségek:
    • motorépítés: 100eFt/fő
    • hallgatói részvétel: 40eFt/fő

Mit tartalmaz a kurzus és a fenti költségek?

A fenti díj a hely és eszközhasználatot, a sokéves tapasztalat, tudás átadását, korlátlan kérdezési lehetőséget, segítséget, az alkatrészek bevizsgálásában, minősítésében való segítséget tartalmazza, illetve az apró rezsianyagokat, paszta, féktisztító, ilyesmik.

Alapvetően ezért az árért több százezer forintnyi munkadíjat úszol meg és egy csomó tudást kapsz, valamint segítséget, támogatást az építésben.

Az “én építettem az autómat!” élményt kapod, miközben az a biztonság és szakértelem is rendelkezésedre áll, amit csak több évnyi szereléssel lehet megszerezni.

Mit nem tartalmaz a részvételi költség?

A motor előzetes kiszerelése, valamint a szétszedés és építés, beleértve az alkatrészek megtisztítását is, a résztvevő feladata.

A szükséges alkatrészek ára természetesen nincs benne a részvételi díjban. Ezek irányadó árát az rx8alkatresz.hu -n tudod megnézni (árfolyam függvényében változhat), továbbá szükség lehet a falak felújítására és a rotorházak vagy más “vasak” cseréjére. Ezek kizárólag szétszedés után, a minősítés során tudnak kiderülni, a pontos költségvetés tehát ekkor alakul ki. EZT KÉRLEK MINDENKÉPPEN VEDD FIGYELEMBE A JELENTKEZÉS SORÁN.

A 2 esemény között pont emiatt lesz elegendő idő a szükséges felújítási munkákra és az anyagbeszerzésre, melyekhez segítséget adunk.

Mi történik, ha valamely munkafolyamatot (pl. kiszerelés, tisztítás) nem tudom, vagy nem akarom elvégezni?

A gyakorlott szerelők (Márk és Roland) természetesen a szerelési díjért cserébe vállalják, ezzel kapcsolatban velük tudsz egyeztetni.

Hogyan tudok jelentkezni?

Üzenetben a wankelblog.hu facebook oldalán.

Egyelőre előzetes igényfelmérés zajlik, tehát kötelezettségekkel és anyagi teherrel nem jár a jelentkezés. DE! Kérlek vedd figyelembe, hogy a workshop megszervezése és lebonyolítása munkával és anyagi teherrel jár a szervezők részéről, és igen, a te részedről is. Akkor jelentkezz, ha a költségvetést elő tudod teremteni és az időt is rá tudod szánni – a résztvevők többségének és a szerelőknek is megfelelő időpontban.

Szerző(k)

  • Büszke lányos apuka, alig 30+-osan is morgós suzukis papa, gépész, műszaki manegér, köcsög kerékpáros/rolleres, meg némileg rotardált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright © 2024 wankelblog.hu. All Rights Reserved. | SimClick by Catch Themes